Hoe kunnen we u helpen?

Camiel Mudde is een veelzijdige fotograaf met veel vaardigheden. Bekijk hier hoe hij u kunt helpen!

Zakelijke portretten

Bent u een ondernemer en wilt u professionele foto’s voor bijvoorbeeld magazines, LinkedIn of marketing doeleinden? Dan bent u op het juiste adres! Camiel is ervaren in het maken van zakelijke portretten. Nadat er een afspraak is gemaakt wordt met u bekeken wat uw wensen zijn, hierdoor komt u samen tot het beste resultaat!

Prijs: 1 persoon, vanaf €75 inclusief professioneel bewerkte foto’s. U kunt boeken door een bericht te sturen naar +31 637194992 of door het invullen van het contact formulier.

Bruiloften

Camiel is ook ervaren in het vastleggen van bruiloften. Het is belangrijk om goede foto’s te hebben van uw speciale dag. Hiermee kunt u terugblikken op de mooie momenten die u op die dag heeft beleefd. Het fotograferen van bruiloften is altijd anders, daarom vinden wij het belangrijk om te weten wat uw wensen zijn.

Prijs: Op aanvraag. U kunt boeken door een bericht te sturen naar +31 637194992 of door het invullen van het contact formulier.

interieur fotografie

Bent u de trotse eigenaar van een bed & breakfast, hotel, Airbnb, of wilt u professionele foto’s van uw huis om een andere rede? Met goed belichte, heldere foto’s zorgen wij voor een perfecte weergave van uw interieur.

Prijs: Vanaf €85, inclusief professioneel bewerkte foto’s van elke ruimte. U kunt boeken door een bericht te sturen naar +31 637194992 of door het invullen van het contact formulier.

Evenementen fotografie

Are you organizing a festival, party or an other event? Camiel is familiar with capturing the whole event, from public to artists. He photographed multiple festivals with big names. Price depends on the amount of hours.

Organiseert u een festival, feest of een ander evenement? Camiel is ook ervaren in het vastleggen van evenementen, van publiek tot artiesten. Hij heeft meerdere festivals gefotografeerd met meerdere grote namen. De prijs is afhankelijk van het aantal uur.

Prijs: Op aanvraag. U kunt boeken door een bericht te sturen naar +31 637194992 of door het invullen van het contact formulier.

© 2020 Mudde Photography

Thema door Anders Norén

Facebook
Instagram