Draag bij aan mijn volgende reis!

Momenteel ben ik druk bezig met de voorbereidingen voor mijn volgende reis naar Oekraïne. Juni aanstaande vertrek ik weer richting Oekraïne om hier verder te werken aan fotoseries die van grote betekenis zijn. Als fotograaf is het mijn passie om verhalen vast te leggen die er toe doen, en dit project is daar geen uitzondering op.

Het realiseren van dergelijke projecten vergt veel financiële investeringen, maar voor mij is het elke cent waard. Zonder een vaste opdrachtgever om mijn reis te bekostigen, zijn eventuele inkomsten onzeker. Jouw steun stelt mij in staat om mijn passie te volgen en de verhalen van de mensen in Oekraïne vast te leggen.

Mijn volgende reis zal 3-4 weken duren. Gedurende deze tijd zal ik weer op pad gaan met mijn gewaardeerde tolk en fixer, Kateryna. Samen zullen we door het land reizen, veel mensen ontmoeten en hun verhalen vastleggen.

Dus, als je geïnteresseerd bent in het ondersteunen van mijn project en het verkrijgen van unieke beelden uit Oekraïne, bekijk dan mijn collectie Art Prints. Niet alleen breng je een stukje van mijn reis naar Oekraïne in huis, maar je draagt ook bij aan het delen van belangrijke verhalen en het creëren van bewustzijn.

Iedere print wordt gedrukt in oplages van maximaal 30 stuks. Ook wordt iedere print genummerd en voorzien van een certificaat van echtheid.

Shipping outside the Netherlands is possible, please contact me.

Art Prints